Sebastian Seifert kan vara på väg till Tyskland

Danska Koldings svenske landslagsman i handboll, Sebastian Seifert, diskuterar just nu med flera tyska klubbar. Enligt den danska tidningen BT ska Seifert vara klar för spel i Lübeck.
Sport • Publicerad 15 februari 2002
BILD: SCANPIX
BILD: SCANPIXFoto: 

Sebastian Sefiert bekräftar för Allehanda att han inlett diskussioner om en flytt till Tyskland. Han ställer sig dock något frågande till spekulationer om spel i Lübeck. - Jag har varit i kontakt med intressenter i Tyskland, men ingenting är klart än. Jag räknar med ett besked i veckan, säger han till Allehandas nätupplaga. Enligt Göteborgs-Posten i dag ska också landslagsspelaren Fredrik Ohlander ha beslutat sig för att lämna Danmark. Linjespelarna Pelle Linders, EM-mästaren Thomas Sivertsson samt tränaren Ulf Sivertsson stannar sannolikt kvar i Kolding. Fredrik Ohlander, tidigare målvakt i Aranäs och Önnered anses allmänt som en av Sveriges bästa burväktare, vill inte avslöja vilken eller vilka klubbar som är aktuella. - Ingenting är klart. Jag har varit i Kolding i fyra år nu. Men jag flyttar inte tillbaka till Sverige oavsett. Det lär dröja några år till, säger Ohlander till GP.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.