Skivarp vidare i YA-cupen

Skivarp gick vidare i YA-cupen i fotboll med ett nödrop. Lunnarp stred tappert på sitt hemmagräs men fick till slut ge sig med 2-3 (1-2).
Sport • Publicerad 22 april 2002

- Vi gjorde en dålig match men samtidigt måste Lunnarp ha beröm för sin insats. De spelade verkligen smart och disciplinerat, sa Skivarps tränare Magnus Jacobsson. Även om det förstås fanns en viss besvikelse över förlusten insåg spelarna i Lunnarp att man genomfört matchen på ett bra sätt. - Ja, det här var årets bästa, var tränarparet Magnus och Michael Högström överens om. Skivarp uppträdde lojt i början av matchen och visade inte alls samma glöd som mot IFK Ystad i fredags. Helt rättvist kunde därför Lunnarp ta ledningen efter drygt en kvart och hade därefter ett par riktigt bra chanser att utöka sin ledning på. -I början handlade det om att vår inställning inte var bra och dessutom hade vi problem med tvillingarna Högström. Sedan tycker jag ändå att vi tog över spelet i slutet av första och även i början av andra. Men Lunnarp spelade smart och krympte ytorna för oss, sa Magnus Jacobsson. Lunnarp-Skivarp 2-3 (1-2) Målen: 1-0 (17) Magnus Högström, 1-1 (35) Martin Öien, 1-2 (45) Martin Öien, 1-3 (49) Johan Thorén, 2-3 (65) Michael Högström, straff. Publik: 73.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.