Skurupspojkar hos BingoLotta!

Skurup AIF:ss 11-årslag var hedersgäster i Bingolottostudion vid lördagens direktsändning från Göteborg. Och än en gång var turen på grabbarnas sida. De 50 000 kronor man vann förra helgen förvandlades till 100 000 kronor genom en lyckad "lucköppning". Av vinstsumman kommer P 11-laget att få behålla 50 000 kronor, medan resterande belopp går in i föreningen.
Sport • Publicerad 17 februari 2003

- Vi har inte bestämt vad vi ska göra med pengarna men det är möjligt att vi reser till England i augusti och deltager i Yorkshire Cup. Där ska lag som Leeds och Manchester United också vara med, säger tränaren Richard Bengtsson, som gav sina killar högsta betyget åt framträdandet i Bingolotto. - Jag trodde det skulle vara svårt att få killarna lugna i den här miljön, men de verkade nästan paralyserade när de kom till TV-studion. Det gick jättebra och vi blev väl omhändertagna. En upplevelse för livet, säger Richard. Det var inte bara Sjöbokillarna som hade en nervös premiärkväll i Bingolotto. För Lotta Engberg handlade det om debut som programledare, men även hon skötte sig med den äran.

Jan Ohlsson jan.ohlsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.