unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Stallets revansch efter mästarens avhopp

Michal Kwiatkowski (höger) tog hem sin första etappseger i Tour de France – precis före stallkamraten Richard Carapaz.
Michal Kwiatkowski (höger) tog hem sin första etappseger i Tour de France – precis före stallkamraten Richard Carapaz.
Foto: Stephane Mahe/AP/TT

Häromdagen drabbades brittiska Ineos-stallet av ett tungt avbräck när fjolårsvinnaren i Tour de France, colombianen Egan Bernal, hoppade av cykelklassikern före den 17:e etappen.

Men i torsdagens 18:e etapp av Tour de France tog Ineos-stallet revansch i stor stil. Detta då polacken Michal Kwiatkowski var först i mål på den 175 kilometer långa sträckan från Méribel till La Roche-sur-Foron. På andra plats, arm i arm med Kwiatkowski, kom ecuadorianska stallkamraten Richard Carapaz.

– Jag har aldrig haft så här starka ben, sättet som jag och Richard körde tillsammans på var helt fantastiskt, sade Michal Kwiatkowski efter sin första etappseger i Tour de France.

– När Egan bröt var han väldigt ledsen, men han önskade oss lycka till – och nu fick vi den här underbara dagen.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på ystadsallehanda.se, appen MinYA och e-tidning mån-lör. Endast 79 kr första månaden! (ord pris 199 kr)

I täten behåller slovenen Primoz Roglic den gula ledartröjan, 57 sekunder före landsmannen Tadej Pogacar med endast tre etapper kvar.