Annons

Stormatch direkt för Chelseas svensktrio

Fotboll • Publicerad 23 juli 2021
Arsenal väntar i första omgången av WSL för Chelseas lagkapten Magdalena Eriksson. Arkivbild.
Arsenal väntar i första omgången av WSL för Chelseas lagkapten Magdalena Eriksson. Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Spelschemat i den engelska högstaligan för damer WSL är klart och det blir stormatch direkt för svensklaget Chelsea, som är ute efter att försvara ligatiteln.

Lagkaptenen Magdalena Eriksson samt Jonna Andersson och Zecira Musovic kommer att ställas mot Londonrivalen Arsenal i premiäromgången som spelas första helgen i september.

Annons

Helgen efter väntar en match mot ett annat svensklag: Everton. Tidigare i juli presenterades Rosengårdsduon Anna Anvegård och Nathalie Björn av klubben.

Anvegård och Björn får inleda sin Evertonvistelse med två blytunga matcher. I första omgången möter de nämligen Manchester City, som slutade två poäng bakom regerande mästaren Chelsea förra säsongen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons