Annons

Svensken klar för nytt stall: "En bra möjlighet"

Indycar-föraren Felix Rosenqvist kommer att tävla för ett nytt stall. Med start 2024 är det Meyer Shank Racing som gäller.
Motorsport • Publicerad 5 september 2023
Felix Rosenqvist byter stall. Arkivbild.
Felix Rosenqvist byter stall. Arkivbild.Foto: Darron Cummings/AP/TT

Rosenqvist, 31, har den senaste tiden representerat McLaren och kommer i det nya stallet att bilda par med den svensk-brittiske föraren Tom Blomqvist.

I ett pressmeddelande säger han att han är taggad på att inleda ett nytt kapitel i sin Indycar-karriär och att tidpunkten är rätt för att ta det här steget.

"Jag tror att det här är en bra möjlighet för både mig själv och MSR att utvecklas och växa starkare tillsammans. Jag ser också fram emot att jobba med Tom (Blomqvist) igen. Vi har känt varandra sedan 2009 när vi tävlade ihop i Sverige, så det blir kul. Jag är redo att börja jobba och känner stor tillförsikt inför nästa säsong", säger han.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons