Tionde förlusten för Marsvinsholm

En dyster seriesäsong är över för Marsvinsholms IF. Hemma i Svartehallen kom i går den tionde raka förlusten mot tabelltvåan Svedala och därmed åker MIF ner i Skånetrean utan att ha vunnit en enda match i årets serie.
Sport • Publicerad 15 februari 2002

- Om vi ska se det positivt blir nästa säsong förhoppningsvis lite lättare. Det finns inte mycket att säga om den här matchen. Svedala har ett bra lag, sa MIF-ledaren Robert Persson. Ett stort plus ville han dock ge till Jonas Schor som på nytt gjorde en stark insats. Han besegrade ex-MIF:aren Mathias Odéhn i 63-kilosklassen med 5-1. Den övriga delsegern togs av Conny Olofsson i tungvikt där bjässen Claus Palm, en av tre danskar i bortalaget, stod för motståndet. - Vi släppte in de unga grabbarna i laget igen och de gjorde hyfsat ifrån sig men vi räcker helt enkelt inte till. De matcher vi förlorar förlorar vi stort, fortsatte Robert Persson. Säsongen är dock inte slut ännu. Flera intressanta tävlingar står fortfarande på programmet. Till hösten blir det sedan till att ta nya tag i Skånetrean för Marsvinsholm, vars problem i tvåan till stor del berott på en generationsväxling.

Patrik Nyström patrik.nystrom@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.