Tre hockey-svenskar VM-aktuella

Peter Forsberg var tillbaka på isen när hans Colorado blev klart för kvartsfinal i Stanley Cup. Något som bland annat resulterade i Mattias Norström är aktuell för det svenska VM-laget.
Sport • Publicerad 30 april 2002

Los Angeles orkade inte stå emot utan förlorade den sjunde och avgörande matchen mot Colorado med 0-4. Det innebär att Mattias Norström kan sätta sig på första bästa plan till Sverige och hockey-VM. Men inte nog med det. Norström kan få sällskap över Atlanten med OS-forwarden Per-Johan Axelsson, som förlorade med sitt Boston (1-2) mot Montreal och därmed också blev utslaget. Det skriver nätupplagan av Aftonbladet. Norström fick mycket speltid i morse och svarade för en stabil insats i Los Angeles. Det gjorde också hans lagkamrat Andreas Lilja. Något som i och för sig inte betyder att VM-biljetten är klar.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.