unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Två spelare in i EM-kvaltruppen

Jack Thurin, vänster, har kallats in till EM-kvalet mot Montenegro. Arkivbild.
Jack Thurin, vänster, har kallats in till EM-kvalet mot Montenegro. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

IFK Skövdes högernia Jack Thurin och HSG Wetzlars vänstersexa Emil Mellegård har kallats in till det svenska handbollslandslagets EM-kvalmatcher mot Montenegro i nästa vecka.

Duon ersätter Albin Lagergren, som har skadeproblem, och Hampus Wanne, som sitter i coronakarantän. Förbundskapten Glenn Solberg hoppas däremot att Lagergren och Wanne kan åka med landslaget till VM som inleds om knappt två veckor.

"Vår förhoppning är att både Albin och Hampus ska kunna ansluta till truppen igen efter EM-kvalmatcherna mot Montenegro och åka med till Egypten", säger Solberg i ett uttalande på landslagets webbplats.

Sverige möter Montenegro i Podgorica på onsdag och i Eskilstuna tre dagar senare. VM inleds med match mot Tjeckien i Kairo den 14 januari.