Värdig avslutning för Sjöbo trots förlust

Det blev visserligen uddamåls förlust för Sjöbo IF:s damer i säsongsepilogen i söderettan mot ex-allsvenska Mallbacken men Sjöbo presterade ändå ett spel som var värdigt som avslutning på en ypperlig debutsäsong.
Sport • Publicerad 20 oktober 2007

– Vi fick beröm för vårt spel av både Mallbacken och domarna. De sa att det är inte många lag som kommer hit och kan spela på det viset, sa Sjöbotränaren Niklas Ohlsson efter 2–1 (0–1) till Mallbacken.

För den som kommer ihåg vann Sjöbo hemmapremiären mot Mallbacken med 2–0 och fortsatte på den inslagna vägen den här gången genom att ta ledningen i den elfte minuten genom Johanna Andersson som fick på en riktig mörsare efter ett fint anfall.

Två olyckliga minuter i mitten av andra halvlek grusade förhoppningarna om seger. När Sjöbo plåstrade om en skadad spelare och bara hade tio tjejer på plan gjorde Mallbacken två mål genom Maja Johansson och Linda Nöjd

Fredrik Sörensson

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.