Annons

Vecchia öppnar upp: "Fick en blodförgiftning"

Malmös Stefano Vecchia har varit borta från träning och match i över en månad. Nu öppnar stjärnan upp om den halsinfektion han drog på sig och vad som hände sedan.
– Jag fick en blodförgiftning, säger han till Aftonbladet.
Fotboll • Publicerad 10 augusti 2023
Malmös Stefano Vecchia (till höger) kan göra comeback efter blodförgiftningen på måndag. Arkivbild.
Malmös Stefano Vecchia (till höger) kan göra comeback efter blodförgiftningen på måndag. Arkivbild.Foto: Christine Olsson/TT

Stefano Vecchia kom in som en storvärvning för Malmö inför årets säsong. Men anfallaren hann bara med att göra elva matcher i allsvenskan innan han drabbades av en halsinfektion.

– Det blev väldigt dålig och det blev lite komplikationer. Jag fick en blodförgiftning. Men det blev bra och jag är fullt frisk, säger Vecchia till Aftonbladet.

Annons

Vecchia vill dock inte ge några detaljer kring hur illa hans mående var.

– Jag kommer att hålla vissa saker privat. Men att få en blodförgiftning är inte bra såklart. Men som tur var fick jag hjälp i tid – och bra hjälp.

Malmö FF möter Mjällby på bortaplan på måndag. Enligt tränaren Henrik Rydström är 28-åringen aktuell för comeback.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons