YIF mot Marieholm

I eftermiddagens hemmapremiär ställs YIF åter mot en serienykomling, Marieholm, som vann fyran i fjor. Då torskade Marieholm premiären men har inte förlorat sen dess. . .
Sport • Publicerad 23 april 2004

- Ett duktigt lag på väg uppåt med stora ambitioner med många bra spelare. Inte minst har Marieholm vassa anfallare, bland annat Magnus Wallin ny från Falkenberg och Douglas Andersson med förflutet i TFF och Landskrona Bois. Och Peter själv har ju för övrigt också spelat i Bois. Deras anfallare jobbar mycket och ligger på försvarsspelarna. Men vi måste visa att det är vi som bestämmer - då är vi bäst, säger Nils-Erik Persson, tränare i YIF. - Det blir svårt. Såg YIF i Svedala och de spelade en fin fotboll. Rör sig mycket, håller bollen inom laget och de kommer att växa ännu mer på bättre underlag. Men vi är givetvis inte slagna på förhand men vi är medvetna om att det är ett mycket bra lag vi möter. Men visst hade det varit kul att besegra Nisse som jag hade som tränare i Veberöd, säger Peter Olsson spelande tränare i Marieholm. YIF ställer i princip upp med samma lag som senast. Martin Ingelsson tar dock - efter sin succématch mot Svedala - en plats i startelvan.

Jan Andersson jan.andersson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.