Ystadbo erbjuds resa av fotbolls-stjärna

Alla Ystadsbor är inte handbollsfantaster. Anders Ung, 57, gillar fotboll. Och laget i hans hjärta heter –  Brommapojkarna.
Sport • Publicerad 30 april 2013
Anders Ung.
Anders Ung.Foto: PATRIC SÖDERSTRÖM / SCANPIX

När BP mötte Mjällby på Strandvallen i helgen var Anders Ung på plats – som ensam BP-supporter. Vilket fick lagets stjärna Bojan Djordjic att på Twitter bjuda supportern på en resa till Stockholm. ”Stor eloge till vår enda supporter på plats i dag på Strandvallen. Kontakta mig så betalar jag din resa upp till Sthlm och valfri match”, skrev Djordjic. Anders Ung kommer från Vällingby och flyttade till Ystad på 1990-talet. Hans lidelse för BP har nu fått spridning i hela landet genom Bojan Djordjics hyllning på Twitter.

Stort eloge till vår enda supporter på plats idag på Strandvallen. Kontakta mig så betalar jag din resa upp till Sthlm och valfri match! #BP— Bojan Djordjic (@BojanDjordjic7) 28 april 2013

Uppdatering : Händelsen har också fått internationell spridning, till exempel i brittiska Daily Mail.

INTERNAL INTERNAL
Ystads Allehanda
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.