Annons

Zlatan släpper ny avslöjande bok

Zlatan Ibrahimovic dyker upp på nytt i bokhandeln.
I boken, som släpps i höst, utlovar han nya detaljer från sin karriär.
"Det finns ögonblick i livet och idrotten jag aldrig avslöjat förut", säger han till La Gazzetta dello Sport enligt .
Fotboll • Publicerad 1 juli 2021
Zlatan Ibrahimovic. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic. Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Tio år efter självbiografin "Jag är Zlatan" släpper den svenske fotbollsstjärnan en ny bok. Tillsammans med italienska La Gazzetta dello Sports Luigi Garlando skriver han om detaljer från sin karriär 39-årige Ibrahimovic tidigare aldrig avslöjat.

"Det finns ögonblick i livet och idrotten jag aldrig avslöjat förut. Vid 40 års ålder vill jag visa det djupaste av mig själv för världen, mina värderingar, mina strikta livsregler, vad som gjorde mig till världens starkaste spelare”, säger Ibrahimovic i en kommentar till Gazzetta dello Sport enligt Fotbollskanalen och fortsätter:

Annons

"Jag ska också berätta detaljer från min karriär som ännu inte är kända. Till exempel, ett avtal med en klubb som ställdes in samma dag som det skulle undertecknas. Om det inte hänt hade jag inte varit i Milan i dag."

Den kommande bokens titel är ännu inte känd.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons