GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Både hopp och besvikelse hos S

Det var både besvikelse över de första prognoserna och hopp efter vad man upplever som en bra lokal valrörelse när Socialdemokraterna hade valvaka i Tomelilla.
Tomelilla • Publicerad 9 september 2018 • Uppdaterad 12 september 2018
Anders Throbäck, Tina Bersgström Darrell, Inger Åbonde och Sara Anheden  bland andra Socialdemokrater på valvakan i Tomelilla.
Anders Throbäck, Tina Bersgström Darrell, Inger Åbonde och Sara Anheden bland andra Socialdemokrater på valvakan i Tomelilla.
Foto: Ulrika Wangel

När YA hälsade på vid halvniotiden hos Socialdemokraterna i Tomelilla så hängde en del besvikelse, över vad som såg ut att bli en tillbakagång för partiet, i luften. Men samtidigt fanns det också hopp:

För Tomelillas socialdemokrater tycker att man haft en bra valrörelse.

– Det har känts som bra vindar de senaste veckorna, säger partiets förstanamn Sara Anheden – som inte ville ta ut något i förskott innan man visste mer om hur det skulle bli på det lokala planet.

– Vi får se hur det blir, vi ska ha ett möte i morgon och diskutera fortsättningen utifrån hur resultatet blir, säger Sara Anheden.

Ulrika WangelSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.