Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Blind hund fortfarande försvunnen: ”Vill inte ge upp”

Blinda hunden Pepsi är på söndagsmorgonen fortfarande spårlöst borta. Ägarna har vädjat till allmänheten att hålla ögonen öppna efter en Jack Russeltik i trakten av Tunby, men hittills har sökandet inte gett något resultat.

Pepsi är sedan en ögonoperation för flera år sedan blind. Hon bor på Tunbyholms slott tillsammans med hundkompisen Siri.

– Då går båda lösa på gården och kommer alltid när man kallar, berättar Natalie Akrell, matte till hundarna.

När familjen ropade på hundarna i onsdags vid lunch var båda dock borta.

– Siri dök upp efter en liten stund. Men inte Pepsi, berättar en förtvivlad Natalie som lagt ut en efterlysning på Facebook i hopp om att allmänheten ska hålla ögonen öppna.

Familjen tror inte det handlar om att Pepsi inte hittar hem.

– Jag går i skogen varje dag med hundarna och Pepsi hittar mycket bra även om hon inte ser, säger Natalies pappa Peter Akrell.

När YA når familjen på telefon är de ute i skogen och letar.

– Vi har letat flera gånger och vill inte ge upp, säger Peter Akrell. Hoppas fler vill hålla ögonen öppna och höra av sig om hunden syns någonstans runt Tunby.

Många har hört av sig och hjälp till, men på lördagseftermiddagen var sökandet fortfarande resukltatlöst.

Läs mer