Annons

Full fart på sportlovet

Om tre veckor är det sportlov och det erbjuds en mängd av aktiviteter vecka åtta. För de flesta verksamheterna behövs ingen föranmälan och här kommer ett litet axplock.
Tomelilla • Publicerad 2 februari 2010
Suxxesshallen festar till det med discobowling varje vardag under sportlovsveckan. Arkivbild.
Suxxesshallen festar till det med discobowling varje vardag under sportlovsveckan. Arkivbild.Foto: 

För dem som är sugna på att pröva luftgevär är Skyttehallen i Lunnarp öppen måndag, onsdag och torsdag. I Tomelilla håller skytteföreningen till i luftgevärshallen tisdag, torsdag och söndag. Tomelilla Filatelistklubb, det vill säga frimärksintresserade, träffas i sin tur på Välagården måndagen 23 februari.

Tomelilla motorklubb bjuder på radiostyrd bilsport på gamla fritidsgården, annexet, under fyra dagar från söndagen den 21 februari till och med söndagen den 28 februari. Och på Rosenkransgatan 31 C, i källaren, har Fiskeklubben Pirayorna Sfk öppet hus klockan 18–20 under onsdagen.

Annons

Suxxesshallen festar till det med discobowling varje vardag under sportlovsveckan precis som att fritidsgården Soffta har öppet som vanligt men som utlovar en hel del spontanaktiviteter. Simhallen har gratis entré mellan klockan 12-15 på onsdagen.

Tomelilla IF inbjuder till fotbollsspel i sporthallen på Kastanjeskolan medan Brösarps Ifs supporterklubb går på tipspromenad på fredagskvällen. Se på kommunens hemsida för mer information och exakta tider.

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons