Annons

Hela byn öppnar upp till påsk

En av alla de byar som blommar upp och öppnar sig under påsken konstrunda är Eljaröd. Trots att man inte är så många bofasta så kraftsamlar byns verksamheter och livar upp byn under påskhelgen.
Eljaröd • Publicerad 13 april 2019
Anna Olsson Ekströmer och Maria Olsson
Anna Olsson Ekströmer och Maria Olsson

På Köpmangården har man under påskhelgen förutom sin vanliga verksamhet konstutställning under påsken. I år är det tvillingarna Anna Olsson Ekströmer, verksam i Småland, och Maria Olsson, verksam i Paris som ställer ut collage och fotokonst med temat Tvillingskap. Även keramiker Heidi Hirengen deltar i utställningen.

Gurkan har sin loppis i funkishuset öppen, och även på Joakim Olssons gårdsplan inne i Eljaröds by kommer det att vara loppis under påskhelgen.

Annons

Samtidigt har Eljaröds diversehandel med semiantikviteter och kuriosa öppet.

För den som vill se konst av en lokal konstnär ställer Christel Aspegren ut sina akvareller på Atelje Lingebjer.

Även på Ull och Lera utlovas färgsprakande utställning, här är det enligt dem själva ”onödiga bilder och figurer” som ställs ut.

Eva SonessonSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons