GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisen undersökte misstänkt skottlossning – anmälan om olaga hot

Strax efter klockan 22 på fredagskvällen fick YA tips om att det skulle ha varit skottlossning någonstans i Tomelilla.
Polisen bekräftade att man undersökte saken.
Tomelilla • Publicerad 17 april 2020 • Uppdaterad 18 april 2020
Misstänkt skottlossning i Tomelilla.
Misstänkt skottlossning i Tomelilla.
Foto: Anders Gronlund

Enligt källor till Ystads Allehanda har det varit skottlossning i Tomelilla under fredagskvällen, men på lördagsmorgonen meddelar polisen att det inte längre finns någon misstanke om att skott har avlossats.

– Enligt våra uppgifter har det inte skjutits något skott. Det finns inga uppgifter om personskador, men en anmälan om olaga hot har upprättats, säger Evelina Olsson, pressinformatör på polisens ledningscentral.

Polisen spärrar av område i Tomelilla.
Polisen spärrar av område i Tomelilla.
Foto: Anders Gronlund

Under fredagskvällen var ett flertal polispatruller på plats i Tomelilla för att utreda händelsen. Ingen person är gripen i samband med insatsen.

En person har undersökts av ambulanspersonal men inga personskador har konstaterats.

För ganska exakt en månad sedan inträffade en skottlossning i Tomelilla.

Misstänkt skottlosssning i Tomelilla.
Misstänkt skottlosssning i Tomelilla.
Foto: Anders Gronlund
Peter LindgrenSkicka e-post
Per-Johan Thörn WistrandSkicka e-post
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Ystadsallehanda och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.