Tomelillabo häktad i Lund

En 35-årig Tomelillabo häktades i lördags på sannolika skäl misstänkt för misshandel och olaga hot. Mannen nekar till anklagelserna.
Tomelilla • Publicerad 16 juli 2002

Mannen är misstänkt för att vid tre olika tillfällen i början på juli ha misshandlat och hotat sin sambo som bor på en mindre ort utanför Tomelilla. Enligt mannens berättelse var både kvinnan och mannen berusade vid de aktuella tidpunkterna. De blev osams och mannen tog tag i hennes armar varpå hon snubblade och föll till golvet. Mannen är också misstänkt för att ha hotat kvinnan för att få henne att dra tillbaka sin polisanmälan om misshandel och för att ha hotat att bränna ner en annan kvinnas hus. Även dessa anklagelser förnekar han. Målet är överflyttat från Lunds till Ystads tingsrätt där åtal skall väckas senast den 26 juli.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.