GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Byggparter träffar medlarna

Parterna i byggkonflikten ska träffa medlarna under dagen i dag. Fackförbundet Byggnads, som har varslat om storstrejk från och med tisdag morgon är inbokade på förmiddagen, arbetsgivarna Sveriges Byggindustrier träffar medlarna efter lunch. - Vi får se.(TT)
Publicerad 11 april 2016

Parterna i byggkonflikten ska träffa medlarna under dagen i dag. Fackförbundet Byggnads, som har varslat om storstrejk från och med tisdag morgon är inbokade på förmiddagen, arbetsgivarna Sveriges Byggindustrier träffar medlarna efter lunch.

””

Drygt 2 500 medlemmar i fackförbundet går i morgon ut i strejk om ingen överenskommelse nås. Enligt arbetsgivarsidan så berörs totalt nästan 10 000 anställda av strejken.

TT

Läs mer