Nyheter

Alec Baldwin pensionerar satir-Trump

Han har gjort succé med sina imitationer av Donald Trump, men nu funderar skådespelaren Alec Baldwin på att pensionera sin version av världens mäktigare man. - Han kan vara den förste satirresistente presidenten, säger han.(TT)
Publicerad 1 april 2017

Han har gjort succé med sina imitationer av Donald Trump i tv-programmet "Saturday night live", men nu är skådespelaren Alec Baldwin på väg att pensionera sin version av den amerikanske presidenten.

När den pågående säsongen av programmet sjunger på sista versen och tar slut i maj, säger Baldwin att det kan vara dags att lägga imitationen på hyllan och inte fortsätta i höst.

””

Baldwins imitation av Trump har lett till "SNL:s" högsta tittarsiffror på flera år. Första gången han gjorde den var i oktober i fjol, då han parodierade den dåvarande presidentkandidaten i en debatt mot Kate McKinnons version av Hillary Clinton. Imitationerna har upprört Trump som svarat med att twittra till sina 27 miljoner följare att programmet borde läggas ned och att Baldwins porträtt av honom "stinker".

TT