Annons
Nyheter

American humane backar upp Hallströms film

En tredje part som har granskat videoklippen från inspelningen av Lasse Hallströms nya film "A dog's purpose" säger att inget djur kom till skada under inspelningen. Det uppger djurrättsorganisationen American humane, skriver Deadline.(TT)
Publicerad 4 februari 2017

En tredje part som har granskat videoklippen från inspelningen av Lasse Hallströms nya film "A dog's purpose" säger att inget djur kom till skada under inspelningen. Det uppger djurrättsorganisationen American humane, skriver Deadline.

I januari publicerade TMZ en video som visade hur en hund verkade tvingas ner i strömt vatten under inspelningen av Lasse Hallströms senaste film. Djurrättsorganisationen American humane hade hand om säkerheten för djuren, men skriver på sin hemsida att utredningen fastslår att videon som läckte hade klippts för att få händelsen att verka värre än den var. Utredningen kom också fram till att inspelningen stoppades när hunden visade tecken på stress, samt att hunden tränats för scenen under en längre tid.

Annons

American humane har ännu inte släppt originalvideon, men de erkänner att hunden kunde ha behandlats bättre i den första delen av videoklippet.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons