Annons
Nyheter

Bieber ber om ursäkt för gravidskämt

Popstjärnan Justin Bieber ber nu om förlåtelse för ett aprilskämt som han drog för sina 107 miljoner följare på Instagram. I måndags lade han upp en ultraljudsbild på ett foster, vilket många tolkade som att frun Hailey Baldwin är gravid.(TT)
Publicerad 3 april 2019

Popstjärnan Justin Bieber ber nu om förlåtelse för ett aprilskämt som han drog för sina 107 miljoner följare på Instagram.

I måndags lade han upp en ultraljudsbild på ett foster, vilket många tolkade som att frun Hailey Baldwin är gravid. Han följde dessutom upp med en bild på hustrun där hon ser ut att få magen undersökt av läkare, "om ni nu trodde att det var ett aprilskämt".

Annons

Bieber avslöjade dock skämtet - med ytterligare en ultraljudsbild där han klippt in parets knähund.

Men alla var inte roade. I många kommentarer skälldes Bieber ut för att vara okänslig mot människor som lider av ofrivillig barnlöshet.

"Jag vill verkligen inte att någon ska känna sig sårad av ett skämt. Det är som när jag mosade tårta i ansiktet på min lillasyster på hennes födelsedag och trodde att hon skulle skratta men hon började gråta i stället", skriver världsstjärnan i ett nytt inlägg.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons