Nyheter

Bieber riskerar gripande i Florida

En domare i Miami har gett Justin Bieber 30 dagar på sig att infinna sig för att avlägga ett vittnesmål, skriver The Miami New Times. Om han inte lyder uppmaningen riskerar han att gripas.(TT)
Publicerad 2 oktober 2016

En domare i Miami har gett Justin Bieber 30 dagar på sig att infinna sig för att avlägga ett vittnesmål, skriver The Miami New Times. Om han inte lyder uppmaningen riskerar han att gripas.

Bakgrunden är en incident i januari 2014, då en fotograf i Miami uppgav att han misshandlats av Biebers livvakter efter att ha plåtat superstjärnan utanför en nattklubb. Livvakterna ska ha dragit in fotografen i en närliggande lokal, slagit honom blodig och krävt att få kamerans minneskort.

Fotografen stämde sedan livvakterna för bland annat misshandel och stämde också stjärnan själv för att han inte gjorde något för att stoppa det hela.

Rättsprocessen har dragit ut på tiden eftersom Bieber har varit svår att nå. Kanske blir han mer motiverad av domarens beslut, som innebär att en arresteringsorder går ut till Floridapolisen om han inte infinner sig innan tidsfristen.

TT