Nyheter

De medverkar i nya programmet "Vinnarskallar"

Fyra kvinnliga och fyra manliga paraidrottare gör upp om titeln årets vinnarskalle i det nya TV4-programmet med samma namn. Paraidrottarna möts i olika tävlingar - bland annat cykling, armklättring, surfslalom och sumobrottning - och de får dessutom berätta om sina liv och karriärer.(TT)
Publicerad 5 februari 2019

Fyra kvinnliga och fyra manliga paraidrottare gör upp om titeln årets vinnarskalle i det nya TV4-programmet med samma namn. Paraidrottarna möts i olika tävlingar - bland annat cykling, armklättring, surfslalom och sumobrottning - och de får dessutom berätta om sina liv och karriärer.

Bland deltagarna finns bland andra paraishockeyspelaren Andreas Neuman från Hofors, roddaren Ebba Einarsson från Falkenberg och Niclas Rodhborn från Stockholm. Rodhborn är förbundskapten för landslaget i rullstolstennis och säger att "Vinnarskallar" är bland det roligaste han varit med om.

"Blandningen av intressanta och gripande livshistorier, härlig vänskap, och rivalitet i roliga tävlingar gör detta till en unik upplevelse jag tar med mig resten av livet", säger Niclas Rodhborn i ett pressmeddelande.

"Vinnarskallar" påminner till sitt upplägg om SVT:s populära "Mästarnas mästare". Programledare är Frida Nordstrand och programmet har premiär den 5 mars på TV4 och TV4 Play.

TT