Annons
Nyheter

Johnny Depp ska ha slösat sig pank

Skådespelaren Johnny Depp är på väg att bli utblottad efter att ha bränt sina pengar i en rent rasande takt. Det påstår i alla fall hans tidigare ekonomiska rådgivare, som dragit filmstjärnan inför domstol. Under de senaste två årtiondena ska Depp ha gjort av med motsvarande 20 miljoner kronor i månaden.(TT)
Publicerad 1 februari 2017

Skådespelaren Johnny Depp är på väg att bli utblottad efter att ha bränt sina pengar i en rent rasande takt. Det påstår i alla fall hans tidigare ekonomiska rådgivare, som dragit filmstjärnan inför domstol.

Under de senaste två årtiondena ska Depp ha gjort av med motsvarande 20 miljoner kronor i månaden. Bland utgifterna finns över 660 miljoner kronor på bostäder, bland annat ett franskt slott och en ökedja i Bahamas. Enligt uppgifterna har Depp dessutom köpt 45 lyxbilar, en lyxjakt och 200 konstverk av bland andra Warhol och Klimt.

Annons

Han ska dessutom ha blåst drygt 26 miljoner kronor på att skjuta ut författaren och kompisen Hunter S Thompsons aska ur en kanon.

Konflikten började med att Depp stämde sina tidigare ekonomiska rådgivare för att ha misskött hans affärer. Managementbyrån stämde i sin tur Depp för ett obetalt lån.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons