Nyheter

Kardashian blev bunden och inlåst

Realitystjärnan Kim Kardashian utsattes för ett brutalt rån av beväpnade män i Paris i natt. Stjärnan hotades med pistol, bands och låstes in i badrummet medan rånarna roffade åt sig smycken för miljontals euro.(TT)
Publicerad 3 oktober 2016

Händelsen inträffade vid halv-tretiden i natt i den hyrda lyxvåning i centrala Paris där stjärnan bodde. Totalt ska fem maskerade gärningsmän, iklädda jackor med polisbrickor på, ha varit inblandade i rånet. Två av dem tog sig in Kardashians lägenhet efter att ha hotat nattvakten med en pistol.

De hotade sedan Kardashian med en pistol mot hennes tinning, uppger en poliskälla för Reuters. Hon blev därefter fastbunden och inlåst i badrummet medan männen stal ett skrin med smycken till ett värde av fem miljoner euro samt en ring värd omkring fyra miljoner euro. Två mobiltelefoner ska också ha stulits.

Oskadd

Kim Kardashian är omskakad men inte fysiskt skadad, sade hennes talesperson. Ingen annan person kom heller till skada.

””

Poliser stod på vakt utanför platsen i det fashionabla kvarteret i närheten av Madeleinekyrkan på måndagen. Kim Kardashian har nu lämnat Frankrike efter att polisen frågat ut henne om händelserna.

Våningen där Kardashian bodde beskrivs som mycket exklusivt, och ligger nära Paris stora varuhus.

””

Kim Kardashian har den senaste veckan varit i Paris för att besöka modeveckan tillsammans med systrarna Kourtney och Kendall och mamma Kris Jenner.

Paris borgmästare Anne Hidalgo sade i ett uttalande att rånet var en "isolerad händelse" som inte ska påverka förtroendet för säkerheten i den franska huvudstaden.

Avbröt konsert

Händelsen fick hennes make, rapparen Kanye West, att avbryta sin konsert på festivalen Meadows i New York. West, som hade kommit upp på scenen en halvtimme sent lämnade den 20 minuter tidigare än planerat, rapporterar People.

Han avbröt mitt i låten "Heartless" med att säga "Förlåt, förlåt. Nödläge i familjen, jag måste stoppa föreställningen." På Instagram postades en film där West ursäktar sig och hastigt kliver av scenen.

Realitystjärnan Kim Kardashian är främst känd för sin medverkan i serien "Keeping up with the Kardashian", som hade premiär 2007 och sänds i svensk tv under namnet "Familjen Kardashian". Sedan 2014 är hon gift med rapparen Kanye West, som hon har varit tillsammans med sedan 2012. Paret har två gemensamma barn.

TT