Annons
Nyheter

Kristin Scott Thomas regidebuterar

Den brittiska skådespelaren Kristin Scott Thomas ska sätta sig bakom kameran, skriver Deadline. â??Sidney Pollack sa till mig att skådespelare är naturligt bra filmskapare och jag vill göra en film för att fortsätta min bana som berättare", säger Scott Thomas till sajten.(TT)
Publicerad 5 februari 2017

Den brittiska skådespelaren Kristin Scott Thomas ska sätta sig bakom kameran, skriver Deadline.

â??Sidney Pollack sa till mig att skådespelare är naturligt bra filmskapare och jag vill göra en film för att fortsätta min bana som berättare", säger Scott Thomas till sajten.

Annons

Filmen som hon ska regissera är "The sea change", som bygger på en roman av Elizabeth Jane Howard. Scott Thomas ska också spela huvudrollen och Rebecca Lenkiewicz, manusförfattare till polska filmen "Ida", har skrivit manus.

"The sea change" handlar om ett äkta par i kris som får perspektiv på tillvaron när en ung flicka gör entré i deras liv. Kristin Scott Thomas har en karriär i både fransk- och engelskspråkiga filmer. Hon har bland annat medverkat i "Gosford park", "Sarahs nyckel" och Oscarsnominerades för sin roll i "Den engelska patienten".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons