Annons
Nyheter

Lena Dunham: "Vi gör filmen"

Fans av den hyllade tv-serien "Girls" börjar göra sig redo att säga farväl till Hannah och de andra när den sjätte och sista säsongen snart börjar sändas. Men det är kanske inte helt slut på historien om tjugoplussarna i New York.(TT)
Publicerad 3 februari 2017

Fans av den hyllade tv-serien "Girls" börjar göra sig redo att säga farväl till Hannah och de andra när den sjätte och sista säsongen snart börjar sändas. Men det är kanske inte helt slut på historien om tjugoplussarna i New York.

När skådespelarensemblen satte sig ner med The Hollywood Reporter för att tala om den avslutande säsongen berörde de en möjlig framtida fullängdsfilm.

Annons

"Vi känner att ingen nödvändigtvis behöver höra något från oss just nu. Men om någon vill göra en film gör vi det", säger producenten Jennifer Konner.

"Oh, vi gör filmen. Men jag vill lämna tillräckligt med utrymme så att vi finner dem på en helt annan plats än där vi lämnade dem. Men om HBO betalade för två 'Sex and the city'-filmer borde de betala en åt oss", säger Lena Dunham.

Det är dock inte klart vad som händer med filmen. I intervjun påpekar Jennifer Konner att det förmodligen var filmbolagen som betalade för långfilmerna, varav Dunham svarar:

"Aha, vi kanske får mer problem med det."

TT

Annons
Annons
Annons
Annons