Annons
Nyheter

Madonna adopterar tvillingar

Högsta domstolen i Malawi godkänner att Madonna adopterar två barn från landet. I och med adoptionen av tvillingflickorna är den amerikanska superstjärnan adoptionsmor till totalt fyra barn från landet. Flickorna är fyra år gamla och heter enligt domstolen Stella och Esther.(TT)
Publicerad 7 februari 2017

Högsta domstolen i Malawi godkänner att Madonna adopterar två barn från landet. I och med adoptionen av tvillingflickorna är den amerikanska superstjärnan adoptionsmor till totalt fyra barn från landet. Flickorna är fyra år gamla och heter enligt domstolen Stella och Esther.

Så sent som för två veckor sedan dementerade Madonna rykten om att hon skulle adoptera fler barn.

Annons

Madonna var själv på plats i Malawi när beslutet kom. Hon har även två biologiska barn sedan tidigare, ett från sitt äktenskap med regissören Guy Ritchie och ett tillsammans med skådespelaren Carlos Leon.

””

Madonna startade 2006 en välgörenhetsorganisation för Malawis barn - "Raising Malawi" - och adopterade då sina första två barn, en pojke och en flicka. Organisationen finansierar bland annat en kirurgavdelning för barn på Queen Elizabeth-sjukhuset i staden Blantyre i Malawi.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons