Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nya akter till EQ Loves Festival

I augusti arrangeras Göteborgsfestivalen EQ Loves Festival för första gången fullt ut - med syftet att inspirera och lyfta kvinnliga förebilder inom musikproduktion.(TT)

I augusti arrangeras Göteborgsfestivalen EQ Loves Festival för första gången fullt ut - med syftet att inspirera och lyfta kvinnliga förebilder inom musikproduktion.

Nu fyller Göteborgsfestivalen på programmet med den brittiska producenten Ebony Bones och det svenska stjärnskottet, och tillika producenten, Ayla. Dessutom intervjuar kulturjournalisterna Per Sinding-Larsen och Annah Björk gäster på scen, enligt ett pressmeddelande.

Det är sedan tidigare känt att festivalen gästas av musikproducenten Sylvia Massy, Riksmixningsverkets chef Linn Fijal, dj:n Leila Arab och kulturjournalisten Ika Johannesson.

Festivalen äger rum den 24-25 augusti på Brewhouse Arena i Göteborg.

Rättad: Per Sinding-Larsen och Annah Björk intervjuar gäster på scen.

TT

Läs mer