Annons
Nyheter

Nya medlemmar till ungt musiknätverk

Tankesmedjan Unga tankar om musik (Utom) väljer in tio nya medlemmar. Det är det tredje invalet av medlemmar sedan starten 2016. Uppåt sjuttio personer har ansökt om medlemskap, enligt ett pressmeddelande. Efter en noggrann urvalsprocess har tio nya medlemmar valts ut.(TT)
Publicerad 4 april 2019

Tankesmedjan Unga tankar om musik (Utom) väljer in tio nya medlemmar. Det är det tredje invalet av medlemmar sedan starten 2016.

Uppåt sjuttio personer har ansökt om medlemskap, enligt ett pressmeddelande. Efter en noggrann urvalsprocess har tio nya medlemmar valts ut. Dessa kommer medverka i tankesmedjans arbete från och med maj 2019.

Annons

â??Det gläder mig verkligen att vi bland alla dessa sökande har hittat en så fantastisk grupp nya medlemmar. De kommer verkligen att tillföra helt nya perspektiv till Utom:s arbeteâ??, säger verksamhetsledare Max Låke.

Unga tankar om musik är ett nätverk med Kungliga Musikaliska Akademien som beskyddare där personer mellan 25-40 år, verksamma i musiklivet, utbyter idéer och arbetar tillsammans för en bättre musikbransch.

Organisationen ska ha en bas på 40 medlemmar, där var och en väljs in på ett fyraårigt mandat.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons