Nyheter

Rapparen Cadet död

Den brittiske rapparen Cadet har dött i en bilolycka, skriver NME. Han var på väg till en spelning i brittiska Staffordshire när taxin han åkte i krockade med ett annat fordon tidigt på lördagsmorgonen. Cadet, vars riktiga namn var Blaine Cameron Johnson, blev 28 år gammal.(TT)
Publicerad 9 februari 2019

Den brittiske rapparen Cadet har dött i en bilolycka, skriver NME. Han var på väg till en spelning i brittiska Staffordshire när taxin han åkte i krockade med ett annat fordon tidigt på lördagsmorgonen. Cadet, vars riktiga namn var Blaine Cameron Johnson, blev 28 år gammal.

Beskedet släpptes av rapparens familj på Instagram.

"Vi, Blaine Cameron Johnsons familj ... vill dela med oss av den sorgliga nyheten att han under de tidiga morgontimmarna den 9 februari 2019 gick bort när han satt i en taxi på väg till ett uppträdande."

Flera personer sörjer nu rapparens död på sociala medier. Johnson var bokad för att uppträda på festivalen Wireless festival i London till sommaren och på Twitter skriver festivalen:

"Våra tankar går till Cadets familj, vänner och fans. Så sorgliga nyheter. Vi kommer behålla hans uppträdande på Wireless som ett tillfälle att minnas Blaine."

TT