Nyheter

Realityserie med Charles Manson planeras

Det Israel-baserade produktionsbolaget Gil Formats producerar en realityserie där den förre sektledaren Charles Manson kommer att vara med. Tv-programmet har fått titeln "Sins of the father" - faderns synder - och ska följa ökända kriminellas familjemedlemmar.(TT)
Publicerad 3 april 2017

I ett utdrag av serien som presenterades under tv-mässan MIPTV i franska Cannes frågar sig Jason Freeman, Mansons sonson, om han är "stämplad för resten av livet" eller har "ondskefullt blod i ådrorna." Det visades även ett klipp där Freeman talar i telefon med Manson som avtjänar nio livstidsstraff för stämpling till sju mord.

Jason Freemans pappa, Charles Manson, Jr, tog livet av sig 1993.

Charles Manson instruerade och övertygade medlemmar i sin sekt "familjen" att utföra ett flertal mord - bland annat det på den höggravida Sharon Tate, som var gift med regissören Roman Polanski.

Producenterna bakom tv-serien menar att kända brottslingars familjer också är offer för deras gärningar och i några avsnitt kommer realitydeltagarna att konfrontera sina föräldrar.

Produktionsbolaget säger till AFP att de inte kan avslöja de andra deltagarna i nuläget och att det är upp till tv-kanalerna det samarbetar med att bestämma när programmet ska sändas.

TT