Annons
Nyheter

Rosie O'Donnell vill spela Steve Bannon

Skådespelaren och komikern Rosie O'Donnell har sagt att hon gärna spelar Donald Trumps chefsstrateg Steve Bannon i tv-programmet "Saturday night live", SNL, om hon blir tillfrågad, skriver Hollywood reporter.(TT)
Publicerad 7 februari 2017

Skådespelaren och komikern Rosie O'Donnell har sagt att hon gärna spelar Donald Trumps chefsstrateg Steve Bannon i tv-programmet "Saturday night live", SNL, om hon blir tillfrågad, skriver Hollywood reporter.

SNL har det senaste året retat gallfeber på president Trump, som har klagat ofta och högljutt över skådespelaren Alec Baldwins imitation av honom.

Annons

I helgen var det Trumps pressekreterare Sean Spicer som fick en släng av sleven i form av en kolerisk Melissa McCarthy. Spicer kommenterade sketchen med lugn, men enligt uppgifter till politiksajten Politico var Trump inte nöjd med att Spicer spelades av en kvinna eftersom "Trump inte gillar när hans anställda framställs som svaga."

Efter att Politico publicerat uppgifterna tog flera O'Donnell-fans till Twitter för att uppmana skådespelaren, som länge varit föremål för Trumps förolämpningar, att spela Bannon. Nu spelas Bannon av SNL-medlemmen Mikey Day, utklädd till liemannen.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons