Nyheter

Skådespelaren Kate Hudson är gravid

Den amerikanska skådespelaren Kate Hudson bekräftar på sitt Instagramkonto att hon väntar barn tillsammans med pojkvännen Danny Fujikawa. I videon avslöjas även könet på parets första gemensamma barn: "Vi har försökt hålla den här graviditeten hemlig så länge som möjligt, men det har börjat synas.(TT)
Publicerad 6 april 2018

Den amerikanska skådespelaren Kate Hudson bekräftar på sitt Instagramkonto att hon väntar barn tillsammans med pojkvännen Danny Fujikawa.

I videon avslöjas även könet på parets första gemensamma barn:

"Vi har försökt hålla den här graviditeten hemlig så länge som möjligt, men det har börjat synas. Det är en himla utmaning att dölja det, och ärligt talat är det mer ansträngande än att bara berätta det. Mina barn, Danny, jag och hela familjen är väldigt exalterade. En liten flicka är på väg", skriver Kate Hudson under filmklippet.

Med legendariska skådespelaren Goldie Hawn till mamma var klivet in i filmvärlden inte långt för Kate Hudson som slog igenom runt millennieskiftet. Hon är bland annat känd från filmer som "Almost famous" och "Hur man blir av med en kille på 10 dagar".

TT