Nyheter

"Skam"-William spelar sig själv i ny serie

Norske skådespelaren Thomas Hayes blev känd som William i hyllade ungdomsserien "Skam". I fiktiva realityserien "Han heter ikke William" driver man med det faktum att Thomas Hayes nu är så starkt förknippad med sin rollfigur.(TT)
Publicerad 5 april 2018

Norske skådespelaren Thomas Hayes blev känd som William i hyllade ungdomsserien "Skam". I fiktiva realityserien "Han heter ikke William" driver man med det faktum att Thomas Hayes nu är så starkt förknippad med sin rollfigur.

Han spelar en version av sig själv och serien kretsar kring Hayes liv i rampljuset och hur han försöker få fart på sin karriär. Den rutinerade skådespelaren Eivind Sander fungerar som en slags mentor och råder honom bland annat att inleda ett fejkat förhållande med en känd glamourmodell.

Hayes hoppade av "Skam" efter andra säsongen för att satsa på nya projekt, men dök oväntat upp i slutet av den fjärde och sista säsongen.

Även svenske skådespelaren Peter Stormare dyker upp i "Han heter ikke William", som har premiär torsdag 5 april på Viaplay.

TT