Nyheter

Stefan och Krister återförenas i sommar

Buskisveteranerna Stefan och Krister firar 40 år tillsammans med den nya farsen "Stulen kärlek", som har premiär på Vallarna i Falkenberg den 30 juni. Den ikoniska duon har i flera decennier lockat miljonpublik till tv-apparater och teatrar runt om i Sverige med sina farser och program.(TT)
Publicerad 6 februari 2019

Buskisveteranerna Stefan och Krister firar 40 år tillsammans med den nya farsen "Stulen kärlek", som har premiär på Vallarna i Falkenberg den 30 juni.

Den ikoniska duon har i flera decennier lockat miljonpublik till tv-apparater och teatrar runt om i Sverige med sina farser och program.

Stefan Gerhardsson kommer sin vana trogen återigen att stå på scen på den i buskissammanhang så anrika friluftsteatern Vallarna. Och den här gången är Krister Classon tillbaka som manusförfattare - efter att han 2011 bestämt sig för att dra sig tillbaka.

Återkomsten blir dock en engångsföreteelse. Krister Classon skrev "Stulen kärlek" redan 2004 men pjäsen har legat i arkivet och nu blivit omskriven.

"Vi insåg att dagens publik borde se den. Nu är den omformulerad och nutida, bland annat ska pensionärsparet köra en trimmad permobil. Siw (Carlsson) kan flyga in på scenen", säger Stefan Gerhardsson i ett pressmeddelande.

TT