Nyheter

Bil hett spår i jakt efter försvunnen kvinna

Polisen har fortfarande inte hittat den kvinna som misstänks ha blivit mördad av sin 45-årige man i Avesta. - Det går inte att utesluta att hon fortfarande kan vara vid liv, säger polisens spaningsledare Olof Norgren. Polisens arbete för att hitta den försvunna kvinnan i Avesta fortsätter.(TT)
Publicerad 13 februari 2019

Polisens arbete för att hitta den försvunna kvinnan i Avesta fortsätter. I två dagar har man utfört dörrknackningar i området, och enligt polisens spaningsledare Olof Norgren kan arbetet komma att fortsätta veckan ut.

Kan vara vid liv

På tisdagseftermiddagen gick polisen ut med namn och bild på den försvunna kvinnan och vädjade om hjälp från allmänheten. Olof Norgren säger att man arbetar utifrån flera teorier om vad som kan ha hänt.

””

Den mordmisstänkte 45-åringen flydde Sverige med deras gemensamma barn, men greps senare i en bil vid en gränskontroll i Slovenien. Mannen är nu på sannolika skäl misstänkt för mord.

Vill ha bilen till Sverige

Bilen som den misstänkte greps i är av stort intresse för svensk polis. I första hand arbetar man för att den ska föras tillbaka till Sverige så att den kan undersökas av polisens tekniker.

””

TT