Annons
Nyheter

Ebba Busch Thor mamma igen

"Vår dotter är här! Elise Busch Thor. Stark och fin. " Det skriver Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor på Instagram efter att ha blivit mamma igen. Jakob Forssmed blir ställföreträdande partiledare när Ebba Busch Thor tar ledigt på deltid i vår och sommar.(TT)
Publicerad 8 februari 2017

På Instagram presenterar Busch Thor den nya familjemedlemmen. Där skriver hon:

"Vår dotter är här! Elise Busch Thor. Stark och fin. Vi är så tacksamma och njuter av att äntligen få hålla om henne och lukta på hennes lilla huvud".

Annons

Ebba Busch Thor kommer fortfarande vara aktiv i partiet under vår och sommar, men endast på deltid. Bland annat kommer hon att vara med under Almedalen och partiets kommun- och landstingsdagar, uppger partisekreteraren Helena Klange. Busch Thor räknar med att vara tillbaka i politiken på heltid efter sommaren.

På Instagram berättar Ebba Busch Thor att dottern valde sin egen dag att komma fram på, och att hon passade på precis när fadern var i Barcelona på träningsläger. Han kom dock tillbaka i tid för att snabbt hälsa på sin dotter. Även maken skriver på sin Instagram och tackar "en viss katalansk taxichaufför som var villig att tänja på vissa gränser".

TT

Annons
Annons
Annons
Annons