Nyheter

Fick inte byta vara - slog anställd

En 46-årig man, som inte fick byta en lampa som han köpt till sin bil, slog en butiksanställd i ansiktet, rapporterar Corren. Mannen, som nekar till brott, står nu åtalad för misshandel. Det var i januari som mannen besökte en butik i Linköping för att köpa en lampa till sin bil.(TT)
Publicerad 11 april 2018

En 46-årig man, som inte fick byta en lampa som han köpt till sin bil, slog en butiksanställd i ansiktet, rapporterar Corren. Mannen, som nekar till brott, står nu åtalad för misshandel.

Det var i januari som mannen besökte en butik i Linköping för att köpa en lampa till sin bil. Mannen var osäker på vilken lampa han behövde, men köpte en lampa trots att personalen upplyste honom att han inte fick lämna tillbaka den om han köpte fel.

När det visade sig att det var fel lampa åkte han tillbaka till butiken för att byta. Enligt åtalet bröt en hetsig diskussion ut som slutade med att 46-åringen slog en kvinnlig anställd i ansiktet. En annan anställd lyckades mota ut mannen ut ur butiken och låsa dörren. Polis tillkallades och grep mannen, som enligt åtalet nu krävs på 5 000 kronor i skadestånd.

TT