Nyheter

"Får hoppas att de tappar poäng"

Barcelona var på väg att äta ikapp avståndet till Real Madrid. Då klev Sergio Ramos fram. - Vi kan bara fortsätta och hoppas att de tappar poäng, suckar Luis Suarez efter 1-1 i El Clásico. Barcelona är rejält pressat i titelstriden efter ett sent mål i El Clásico, supermatchen mot Real Madrid.(TT)
Publicerad 3 december 2016

Barcelona är rejält pressat i titelstriden efter ett sent mål i El Clásico, supermatchen mot Real Madrid. Inför mötet hade laget sex poäng upp till den stora titelrivalen. Efter 1-1 på Camp Nou står sig avståndet upp till "Los Blancos".

Ett trögt Barcelona skapade skärpa framåt, men lyckades ändå säkra ledningen i början av andra halvlek. På en fast situation stack Luis Suarez - möjligtvis i offsideläge - fram pannan och gav hemmalaget ledningen.

Det såg ut att räcka till tre otroligt viktiga poäng i tabellen, trots att ligan bara är i sina 14:e omgång, men då hade Real Madrid ännu inte spelat ut sitt inte så hemliga ess i rockärmen ännu.

I 90:e minuten tryckte sig Sergio Ramos, specialist på viktiga mål i stora matcher, fram och stångade in en kvittering.

””

Barcelona lyckades skrapa fram en sista chans, men kom inte närmare än så. Både Lionel Messi och Cristiano Ronaldo var överlag bleka.

””

Zinedine Zidane var realistisk efter matchen.

””

TT