GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Brittisk seger i Portugals VM-rally

Britten Kris Meeke körde inte de två deltävlingarna i rally-VM i Mexiko och Argentina. I Portugal var han tillbaka och det med besked. Citroenföraren tog karriärens andra totalseger - den första kom i Argentina förra säsongen - och segermarginalen blev nästan 30 sekunder till Andreas Mikkelsen.(TT)
Publicerad 22 maj 2016

Britten Kris Meeke körde inte de två deltävlingarna i rally-VM i Mexiko och Argentina. I Portugal var han tillbaka och det med besked. Citroenföraren tog karriärens andra totalseger - den första kom i Argentina förra säsongen - och segermarginalen blev nästan 30 sekunder till Andreas Mikkelsen. Norrmannen vann kampen om andraplatsen mot trefaldige världsmästaren och stallkollegan i Volkswagen Sébastien Ogier. I sammandraget - efter fem av 14 deltävlingar - leder dock fransmannen överlägset.

Pontus Tidemand med kartläsaren Jonas Andersson vann WRC2-klassen och tiden räckte till en nionde plats totalt.

TT

Läs mer