GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ericsson 17:e inför formel 1-kvalet

Den svenske formel 1-föraren Marcus Ericsson hade 17:e tid på den tredje och sista träningen inför tidskvalet till söndagens VM-lopp på brittiska Silverstone. Liksom i fredagens träning hade Ericsson stallkamraten i Sauber, brasilianaren Felipe Nasr, strax framför sig, nu på 15:e plats.(TT)
Publicerad 4 juli 2015

Den svenske formel 1-föraren Marcus Ericsson hade 17:e tid på den tredje och sista träningen inför tidskvalet till söndagens VM-lopp på brittiska Silverstone.

Liksom i fredagens träning hade Ericsson stallkamraten i Sauber, brasilianaren Felipe Nasr, strax framför sig, nu på 15:e plats.

Den regerande världsmästaren och hemmafavoriten Lewis Hamilton var för första gången träningssnabbast med stallkamraten i Mercedes, tysken Nico Rosberg, dryga halvsekunden bakom sig. Ferrari-duon Kimi Räikkönen, Finland, och Sebastian Vettel, Tyskland, var trea respektive fyra.

Nasr och Ericsson var 2,67 respektive 3,002 sekunder långsammare på varvet än Hamilton.

Tidskvalet, som avgör startpositionerna till VM-loppet, körs mellan 14.00 och 15.00 svensk tid i eftermiddag.

TT