Annons
Nyheter

"Helt säker på att Zlatan stannar"

Zlatan Ibrahimovic, 35, omgärdas återigen av flyttrykten. Manchester Uniteds tränare skjuter ner allt sådant snack. - Jag är helt säker på att han kommer att stanna, säger José Mourinho. Han är rubriken som alltid kommer tillbaka, Zlatan Ibrahimovic.(TT)
Publicerad 10 februari 2017

Han är rubriken som alltid kommer tillbaka, Zlatan Ibrahimovic. Sedan flytten till Manchester United har hans tränare José Mourinho flera gånger om bedyrat att ettårsavtalet kommer förlängas med ytterligare ett år - en option som finns inskriven i kontraktet.

Men efter totalt 20 mål i United-tröjan och en del citat från Ibrahimovics agent Mino Raiola om Serie A-klubben Napoli så började ryktesmaskineriet återigen att rulla. Nu drar José Mourinho i nödbromsen.

Annons

"Slår alla förväntningar"

””
””

Valde bort semester

Under tiden i Paris Saint-Germain valde Zlatan Ibrahimovic flera gånger att - till synes på eget bevåg - lämna för semester hemma i Sverige, medan klubben nervöst oroade sig i Frankrike. Så verkar det inte vara i United.

””

Zlatan Ibrahimovic har noterats för 15 ligamål den här säsongen, ett bakom Evertons skytteligaledare Romelu Lukaku. På lördag har 35-åringen chansen att bättra statistiken, då Manchester United tar emot Watford.

TT

Annons
Annons
Annons
Annons