Nyheter

Inhopparen Milik räddade Napoli

Napoli håller liv i kampen om Serie A-titeln. Neapel-klubben gjorde två sena mål i hemmamötet med Chievo och vände 0-1 till 2-1, vilket innebär att avståndet upp till tabellettan Juventus är fyra poäng med sju omgångar kvar att spela.(TT)
Publicerad 8 april 2018

Napoli håller liv i kampen om Serie A-titeln. Neapel-klubben gjorde två sena mål i hemmamötet med Chievo och vände 0-1 till 2-1, vilket innebär att avståndet upp till tabellettan Juventus är fyra poäng med sju omgångar kvar att spela.

Inhopparen Arek Milik kvitterade till 1-1 i 89:e minuten och på tilläggstid skickade Amadou Diawara, framspelad av Milik, in Napolis segermål.

Tabellfyran Inter åkte på en överraskande förlust borta mot tian Torino. Hemmalagets Adem Ljajic avgjorde matchen när han prickade in 1-0 i 36:e minuten.

Mittfältaren Marcus Rohdén, som missade den senaste landslagssamlingen på grund av en ljumskskada, hoppade in i Crotones 1-0-seger hemma mot Bologna. Filip Helander spelade hela matchen för bortalaget men Emil Krafth fick sitta kvar på bänken.

TT