Nyheter

Landslagskapten klar för Djurgården

Djurgården förstärker truppen inför den damallsvenska säsongen, som börjar i helgen. Det är Ghanas landslagskapten Portia Boakye, 28-årig mittfältare, som har skrivit på för Stockholmsklubben. "Det är en vänsterfotad offensiv mittfältare med bra teknik, ett bra steg.(TT)
Publicerad 10 april 2018

Djurgården förstärker truppen inför den damallsvenska säsongen, som börjar i helgen. Det är Ghanas landslagskapten Portia Boakye, 28-årig mittfältare, som har skrivit på för Stockholmsklubben.

"Det är en vänsterfotad offensiv mittfältare med bra teknik, ett bra steg. Det kommer att ta lite tid att få in henne i vårt bygge, men det är ett offensivt kort som jag tagit in nu när Tempest-Marie Norlin är borta ett tag", säger tränaren Joel Riddez till klubbens hemsida och refererar till Norlins fotskada.

Portia Boakye har tidigare spelat för svenska Östersund i elitettan 2016 och har sedan dess spelat i Turkiet och Ungern.

"Jag är väldigt glad över att vara här. Jag jobbar hårt, är väldigt seriös på träningarna och är noga med att göra mitt absolut bästa i varje match. Och jag gör en hel del mål", säger Boakye.

TT