Nyheter

Målvaktsproblem i Rosengård - igen

Målvaktsbekymren fortsätter i damallsvenska toppklubben Rosengård. Sofia Lundgren har fått ryggbesvär och kvar finns bara Zecira Musovic. - Det är bara att knacka i trä många gånger och hoppas - tajmingen är dålig, säger sportchefen Therese Sjögran till Sydsvenskan.(TT)
Publicerad 5 september 2016

Målvaktsbekymren fortsätter i damallsvenska toppklubben Rosengård. Sofia Lundgren har fått ryggbesvär och kvar finns bara Zecira Musovic.

””

Lundgren fick problem med ryggen i somras, men har varit på väg tillbaka och spelade i en träningsmatch mot Brøndby. Men så kom smärtorna tillbaka och nu kan målvakten inte träna alls.

Mot Örebro i fredags satt inte ens bästa junioren på bänken utan 16-åriga Beatrice Jihag. Den bästa junioren, 17-åriga Olivia Elofsson, har haft en bristning i låret.

””

Målvaktsproblemen har förföljt Rosengård hela året. Kanadensiska nyförvärvet Erin McLeod skadade korsbandet i första matchen och Musovic bröt handleden i en ungdomslandskamp någon vecka tidigare, samtidigt som Elofsson var också skadad. Då lånades Sofia Lundgren in fram till sommaren, något som sedan förlängdes året ut.

TT