Nyheter

Marcus Berg: "Känner stor frustration"

Marcus Berg fick inte många timmars sömn efter förlusten mot Bulgarien. I stället tillbringade han natten med att älta det som utspelade sig i Sofia. - Som spelare känner man stor frustration, säger han.(TT)
Publicerad 1 september 2017

Anfallaren sträcker upp armarna över huvudet och lutar kroppen lite snabbt till vänster för att sedan skifta till höger. Stelheten finns där efter mötet med Bulgarien. Och kroppen känns inte direkt mjukare av att Marcus Berg hade svårt att somna efter 2-3-förlusten i Sofia.

””
””

Flera dagar

Hur länge ältar du en sådan här match?

””
””

Med ett tajt spelschema - Sverige möter Vitryssland redan på söndag - finns det inte mycket tid att fundera på det som har hänt.

I stället är det förbundskapten Janne Anderssons numera kända uttryck som gäller: då var då, nu är nu.

Och för Berg & Co handlar det om att snabbt leta upp den rätta glöden, fokusera på mötet med Vitryssland och se till att spela in tre poäng för att ortfarande ha greppet om andraplatsen i gruppen.

"Bättre start"

””
””

För anfallaren handlar en del av den närmaste framtiden om att få till samarbetet med en ny anfallspartner. Då Ola Toivonen är avstängd mot Vitryssland kommer det att bli spel tillsammans med Christoffer Nyman, Samuel Armenteros eller nyinkallade Isaac Kiese Thelin.

””

TT